onsdag 5 december 2007

En strävan mot att göra det man har brist på...

Åå gud vad skönt det är att vara själv säger den ena! Åå gud vad skönt det är att ha sällskap säger den andra. Hmm...jaha? Och vad kan nu det här bero på? Varför tycker den ena och den andra helt motsatt och vad är sant. Är det skönt att vara själv eller inte?

Ja det beror helt enkelt på vad dessa olika personer har gjort tidigare. Den ena har kanske levt i ett statiskt förhållande i 8 år och den andra har kanske levt ensam i 3 år. Så åter igen viktigt att se till historien.

Och ska man se på det här som fenomen så kan man ju säga som så att det oftast alltid är roligt, givande, spännande att göra sådant som man inte har gjort alls eller gjort väldit lite av. Och att det inte är fel att ha en strävan att hitta sina olika bristområden och se till att de uppfylls på olika sätt.

Kanske blir det så att livet hela tiden går från en ytterlighet där det slutligen slår över för att energin börjar rinna iväg till andra områden där den inte tidigare funnits. Ungefär som en våg med vätskor som sakta som sirap rinner från ena sidan eller området till andra. Så leta upp dina bristområden och fundera lite på vad du vill göra.

Inga kommentarer: