söndag 16 september 2007

Det är rätt osannolikt egentligen...

Det är rätt osannolikt egentligen att två människor hittar varandra och sedan passar ihop. Tänk så många olika kategorier som ska passa ihop. Vi har utseende och i utseendet mänder av små detaljer som kan funka eller inte funka. Vi har egenskaper. Vi har beteenden. Vi har värderingar. Vi har geografi. Vi har åldrar. Sen har vi den oförklariga personkemin som iblans bara stämmer och ibland blir katastrof. Vi har visioner om livet. Vi har olika personligheter.

Jag tvivlar inte på att det kan finnas mängder av "rätta personer" för just en person men så har vi den stösta svårigheten av dem alla. Hur i helsike ska dessa personer HITTA varandra rent fysiskt?

Så hur sannolikt är det att två personer hitta rätt till varandra egentligen? Och hur mycket kompromissande måste de egentligen göra för att de ska funka!? Finns den där perfekta relationen, kärleken eller paret?

2 kommentarer:

ZZ sa...

Det vr nog svårare förr än nu i internettidens värld.
Jag och min Bosse hittade varandra på Vilda Webben. Och vårt förhållande är nog näst intill perfekt. Åtminstonde nu, sen har man ju inga garantier för hur det blir i framtiden.

Stefan sa...

Lucky you! :)